Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

1 χρόνος αναρτήσεων

Αύριο είναι μια σημαντική μέρα για το ιστολόγιο.Κλείνει τον ένα χρόνο παρουσίας και λειτουργίας.

                

  Θυμαμαι ότι η ιδέα του ιστολογίου ήταν στο μυαλό μου,για αρκετό καιρό,αλλά δεν το αποφάσιζα.Τελικά την πήρα την απόφαση και μετά από την beta version,δηλαδή να το δείχνω σε πολύ στενούς φίλους και να αποφασίσω για το χαρακτήρα και το ύφος του καθώς και το είδος των ανακοινώσεων,βάση και των δικών τους προτροπών και συμβουλών,ξεκίνησα να γράφω συστηματικά.
  Μετά τους πρώτoυς δύο μήνες,οι αναρτήσεις μου εμπλουτίστηκαν και με εικόνες και video από το youtube,μια και μάθαινα συνέχως πράγματα για να βελτιώσω τις πληροφορίες και να τις κάνω πιο ελκυστικές σε εσάς τους αναγνώστες του.Προσπαθησα να στηριχθώ σε εικόνες δικών μου περιστατικών ,αλλά επειδή ορισμένες θα μπορούσαν να θεωρηθούν λιγάκι..εκφοβιστικές για μη οδοντιάτρους,όπου μπορούσα έβαζα comic animation.
  Στην αρχή η ανταπόκριση ήταν δειλή και βασιζόταν σε φίλους και λίγες αναζητήσεις.Σιγά σιγά,με την αύξηση των αναρτήσεων και την καλή επιλογή των θεμάτων αυξανόταν,και φαινόταν και στην αναζήτηση της google, με αποτέλεσμα στους 4 μήνες του ιστολογίου να συμπληρωθουν 1000 θεάσεις σελίδων(page views).
  Σήμερα,λοιπόν, μετά από 12 μήνες(παρά μία μέρα!) παρουσίας,με δύο αναρτήσεις ανά εβδομάδα
( Τρίτη και Πέμπτη), κάθε εβδομάδα( και σε αυτό προσπαθώ να είμαι συνεπής,παρά το φόρτο εργασίας και την καθημερινότητα),έχουμε φθάσει τις 121 αναρτήσεις και τις 17.855 θεάσεις σελίδων.

  Σας ευχαριστω πολύ για την ανταπόκριση και θα προσπαθήσω να συνεχίσω αυτήν την αμφίδρομη σχέση που αναπτύχθηκε εδώ και ένα χρόνο.

Καλές θεάσεις σελίδων και φυσικά καλά βουρτσίσματα.Και μην ξεχνάτε..να χαμογελάτε!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου